Türkiye sahibinden.com’u arıyor, bulamıyor!

Türkiye sahibinden.com’u arıyor, bulamıyor!
 Muhabir
Türkiye’nin en büyük e-ticaret merkezi olan, başta kara taşıtları ve konut olmak üzere her türlü menkul ve gayrimenkulün ikinci el ve sıfır olarak satışa sunulduğu, piyasaya etkileri itibariyle sürekli tartışma konusu olan sahibinden.com'a ulaşılamıyor

Türkiye’nin en büyük ilan sitelerinden biri olan, içerisinde iğneden ipliğe, sıfır ve ikinci el kara taşıtlarından gayrimenkule kadar her türlü ilanın bulunduğu sahibinden.com adlı siteye 3 Ocak gece yarısından itibaren erişilemiyor.

Sahibinden.com’a erişmek isteyip de ulaşamayan kullanıcıların sosyal medya paylaşımları üzerine site yöneticilerinin konuyla ilgili harekete geçtiği, erişim sorununu hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmaya çalıştıkları bildirildi.

sahibindene-ulasilamiyor.jpeg

İLGİNÇ İDDİALAR DÖNÜYOR!

Siteye giriş yapamayan kullanıcılar, sorunun kaynağını merak ederken şirket, yaptığı açıklamada kullanıcıları bilgilendirdi.

Sitenin çökmesi sonucu sosyal medyada bazı iddialar ortaya atıldı. Bu iddialardan en dikkat çekici olanı ise "şirketin domain süresini uzatmayı unuttuğu" oldu.

İddialara göre, Sahibinden com sitesi domain süresini uzatmayı unuttuğu için ödemesi gecikince boşa düştü ve Florida'dan bir network şirketi olan Network Solutions LLC tarafından 2025 yılına kadar satın alındı.

Öte yandan, Sahibinden alan adını zamanında uzatmadığı için DNS kayıtlarına erişim sağlanamıyor olabileceği de ifade ediliyor.

Türkiye’nin en çok tıklanan ilan sitesi olan sahibinden.com’a erişimin ne zaman sağlanabileceği merak konusu olurken, özellikle kurumsal üyelikleri bulunanlar sitenin bir an önce hizmete açılmasını talep ediyor.

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.