Türkiye teröre karşı tek vücut

Türkiye teröre karşı tek vücut
AK Parti Van Milletvekili Atalay:"Dün Ankara'da bir saldırı yaşandı. Onun acısın içimizde duyuyoruz. Bu kirli işlerle uğraşanları lanetliyoruz"

VAN (AA) - AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Dün Ankara'da bir saldırı yaşandı. Onun acısın içimizde duyuyoruz. Bu kirli işlerle uğraşanları lanetliyoruz" dedi.

Atalay, AK Parti Bölge Koordinatörü ve Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Van Milletvekili Burhan Kayatürk ve partililerle Başkale İlçe Başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi.

Burada yaptığı konuşmada Ankara'da yaşanan terör saldırısına tepki gösteren Atalay, "Dün Ankara'da bir saldırı yaşandı. Onun acısını içimizde duyuyoruz. Bu kirli işlerle uğraşanları lanetliyoruz. Ankara'daki acı olay bizim buradaki programımızı etkileyebilirdi. Fakat biz özellikle bu gün buradaki teşkilatımızı açmak istedik. Ülkemizin her köşesinde AK Parti'nin huzuru sağlamak için çalıştığını göstermek istedim. Hayatını kaybeden şehitlerimize, o mübarek insanlara rahmet diliyorum. Allah ülkemize daha fazla huzur sağlasın. Bunların sonu gelecek, Allah'ın izniyle hepsi geride kalacak" diye konuştu.

Atalay, Gelincik Sınır Kapısı'nın açılmasıyla ilgili çalışmaların da devam ettiğini kaydederek, şunları söyledi:

"Bizim işimiz hizmet yapmak. Yeter ki bu ülkede huzur ve barış olsun. Tüm yurdumuzda olduğu gibi ilimizde barışın hakim olması için çalışmalarımız devam ediyor. Sadece seçimden seçime değil. Her fırsatta tüm ilçe ve köylerimize ziyaret ederek halkımızla bir araya geleceğiz. Bizi halkımızdan ayırmaya kimsenin gücü yetmez."

Atalay ve beraberindekiler, açılışın ardından ilçedeki esnafı ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.