Türkiye teröre karşı tek vücut

Türkiye teröre karşı tek vücut
Kırklareli'de siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Ankara'daki terör saldırısını protesto etti

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'de siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerince, Ankara'da gerçekleştirilen terör saldırısı protesto edildi.

Kültür Anıt Parkta toplanan gruptakiler, ''Katliamlar son bulsun'', ''Susarsak bir sonraki otobüste biz de olabiliriz'', ''Boşuna çırpınma gökyüzü, yurdum kadar ağlayamazsın'' pankartları açtı.

Grup adına basın açıklamasını okuyan Eğitim-Sen Kırklareli Şube Sekreteri İsmail Karakaya, terör saldırısını şiddetle kınadıklarını söyledi.

Ankara'da daha önce gerçekleştirilen terör saldırılarına değinen Karakaya, saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi.

Karakaya, saldırının insanlık dışı olduğunu vurgulayarak, ''Ankara'da gerçekleşen saldırıyı lanetliyor, yakınlarını kaybedenlere başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Ankara 5 ay içinde üçüncü kez sarsıldı, kahroldu. Ankara'da evine giden, parkta dolaşan insanlarımızı paramparça eden insanlık dışı saldırılarla dört bir yanımız kan ve barut kokuyor'' diye konuştu.

Açıklamanın ardından, bir süre slogan atan gruptakiler, dağıldı.

Öte yandan, Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanlığınca, Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için mevlit okutuldu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.