Türkiye teröre karşı tek vücut

Türkiye teröre karşı tek vücut
Çankırı'da yerel gazeteler, teröre tepki amacıyla siyah-beyaz çıkarıldı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da yerel gazeteler, Ankara'daki terör saldırısına tepki amacıyla siyah beyaz çıkarıldı.

Ankara Kızılay'daki terör saldırısının ardından tepki amacıyla Çankırı'da günlük yayın yapan 4 yerel gazete, renkli çıkan başlıklarını siyah beyaz basarak teröre tepki gösterdi.

Yeni Gün Gazetesi Haber Editörü Ramazan Sarıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, terörü kınadıklarını dile getirdi.

Her türlü terörü lanetleyen Sarıcı, "Pazar günü terör yine çirkin yüzünü göstererek 37 vatandaşımızı hain bir şekilde katletti. Bu hain saldırıda Çankırı'da 3 evladını yitirdi. Çankırı basını olarak bizlerin de içi yandı" dedi.

Çankırı'da faaliyet gösteren gazetelerin tepki amacıyla başlıklarını siyah beyaz bastığını anlatan Sarıcı, "Çankırı'da günlük 4 yerel gazete var. 4 gazete de bu hain saldırıyı kendince protesto edip, acısını göstermek için bugünkü sayılarını siyah beyaz başlıkla bastılar" diye konuştu.

Türk milletinin bir daha bu acıları yaşamamasını temenni eden Sarıcı, "Allah Türk milletine bir daha böyle acılar yaşatmasın. Gün teröre karşı birlik olup, dik durma zamanı" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.