Türkiye teröre karşı tek vücut

Türkiye teröre karşı tek vücut
Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Başkanı Çelebi: - "Bu acıların son bulması adına herkes tek yürek olmalı. Teröre, teröristlere ve onların destekçilerine lanetler yağdırmalı"

ANKARA (AA) - Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Başkanı Yusuf Çelebi, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Bu acıların son bulması adına herkes tek yürek olmalı. Teröre, teröristlere ve onların destekçilerine lanetler yağdırmalı" değerlendirmesini yaptı.

Çelebi yaptığı yazılı açıklamada, başkentteki terör saldırısını ve yapanları kınadı. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara şifa diledi.

Çelebi açıklamasında, "Milletimizin üzerine musallat edilmeye çalışılan bu terör belası yüzünden yine onlarca eve ateş düştü. Milletçe yüreklerimiz yandı, gözyaşları sel oldu. Bu acıların son bulması adına herkes tek yürek olmalı. Teröre, teröristlere ve onların destekçilerine lanetler yağdırmalı" ifadelerini kullandı.

Terörün dil, din, ırk ve mezhebi olmadığına işaret eden Çelebi, millet üzerinde oynanan oyunların farkında olduklarını, teröre ve destekçilerine asla taviz vermeyeceklerini kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.