Türkiye teröre karşı tek vücut

Türkiye teröre karşı tek vücut
Osmaniye'de 5 siyasi parti ve 70 sivil toplum kuruluşunun temsilcileri, ortak açıklamayla terörü kınadı

OSMANİYE (AA) - Osmaniye'de 5 siyasi parti ve 70 sivil toplum kuruluşunun temsilcileri, ortak açıklamayla terörü kınadı.

Devlet Bahçeli Meydanı'nda toplanan AK Parti, CHP, MHP, SP ve BBP il teşkilatlarının temsilcileri ile kentteki 70 sivil toplum kuruluşunun yetkilileri teröre karşı ortak bildiri yayımladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın söylenmesinin ardından bildiriyi okuyan Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı, terör örgütlerinin son zamanlarda Türkiye'de eylemlerini arttırdığını belirterek, "Bu yüce millet bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devletine sahip çıkacak ve dik duruşunu sergileyecektir" dedi.

Teröre karşı ortak duruş göstermenin önemli olduğunu belirten Avcı, şöyle konuştu:

"Siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları olarak devletimizin yanında olduğumuzu bildiriyor, ne amaçla ve kim tarafından olursa olsun terörü ve vesile olanları şiddetle lanetliyoruz. Ülke olarak içinde bulunduğumuz bu sıkıntılı günlerde birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, terör saldırılarına karşı dik duruşumuzu göstermek amacıyla Osmaniyeliler olarak bugün buradan haykırıyoruz. Ey terör örgütü, yedi düvelin bir araya gelerek yok edemediği bu yüce Türk milletini bu eylemlerinle yok edeceğini veya parçalayacağını düşünüyorsan, büyük gaflete kapılırsın."

Ankara'daki saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileyen Avcı, "Hainler ve alçaklar ne kadar barbarca saldırılar yaparlarsa yapsınlar, onların karşısında dik duracak ve bu kararlılığı ilelebet sürdürecek güçlü bir devletimiz ve kahraman milletimiz var" dedi

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.