Türkiye Yol Bisikleti Şampiyonası heyecanı Konya'da yaşandı

Türkiye Yol Bisikleti Şampiyonası heyecanı Konya'da yaşandı
Üç gün süren şampiyonada 40 takımdan 645 sporcu yer aldı. Konyalı pedallar başarılı sonuçlar elde etti

 

Türkiye Yol Bisikleti Şampiyonası, Konya'da sona erdi. Üç gün süren şampiyonada 40 takımdan 645 sporcu yer aldı. Organizasyonun ilk günü, zamana karşı yarışları gerçekleştirilirdi. Zaman karşı yarışlarda Kendi kategorilerinde; Ç. Çumra Belediyespor’dan Muhammed Çevik 1, Konya GSK’dan Mustafa Akyorkun 2, Torku Şekerspor’dan Faruk Salman 3, Konya Bisiklet Sporu Kulübü’nden Melih Çetin 3, Konya GSK’dan Mustafa Akyorkun 1, Torku Şekerspor’dan Ali Osman Çelik 2, aynı takımdan Ahmet Maral 3.’lük elde etti.

bisiklet-4.jpg

YOL YARIŞLARIYLA DEVAM ETTİ

Zamana karşı yarışlarla başlayan şampiyona ikinci ve üçüncü gün yol yarışlarıyla devam etti.

Selçuklu Kelebekler Vadisi önünde Yıldız Kızlar Genç ve Büyükler yol yarışlarıyla tamamlanan şampiyona sonunda dereceye giren sporculara madalyalarını Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı ve Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin takdim etti.

bisiklet-2.jpg

 SELÇUKLU BELEDİYESPOR’DAN İKİNCİLİK

Şampiyonada Selçuklu Belediyespor Kulübü takım halinde ise Yıldız Erkekler B kategorisinde ikinci oldu Göktürk Yüzerler de ikincilik kürsüsünde yer aldı. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ödül töreni sonrası açıklamalarda bulundu. Başkan Pekyatırmacı, “Bisiklet branşımızın Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yaptığımız için son derece mutluyuz. Konya bisiklet kültürü olan bir şehir. Burada çeşitli illerimizden sporcularımızı misafir ettik. Katılım sağlayan tüm sporculara ve antrenörlere teşekkür ediyorum. Madalya kazanan Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcumuz Göktürk Yüzerler’i ve Antrenörlerimizi de ayrıca tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

bisiklet-3.jpg

TAŞKENT SPOR KULÜBÜ KÜRSÜDE YER ALDI

Taşkent Spor Kulübü şampiyonada, “Yıldızlar B”  kategorisinde takım halinde birinci olurken, “Yıldızlar A” kategorisinde ise takım halinde 3. oldu. Türkiye Bisiklet Yol Yarışında zamana karşı 12 kilometrelik Yıldızlar “A” kategorisi yarışında kulüp sporcusu Ali Küçük Türkiye ikincisi, Mehmet Emin Çiçek ise Türkiye altıncısı oldu. Takımı kutlayan Taşkent Spor Kulübü Başkanı Ahmet Şanlı, “İlimizde yapılan Türkiye Şampiyonasına katılan Taşkent spor Kulübü A ve B yıldız takımları girdiği yarışlarda elde ettiği başarılarla “Yıldız B” takımlarda birinci, “Yıldız A” takımlarda ise üçüncü olarak Türkiye şampiyonasına ismini yazdırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu başarıya imza atan antrenör ve sporcularımız canı gönülden kutluyor ve başarılarının devamını artarak diliyoruz” dedi.

bsklet-1.jpg

BÜYÜKŞEHİR’DEN İKİNCİLİK

Şampiyonada Konya Büyükşehir Belediyespor’u temsil eden Mustafa Kollu, Yıldız Erkekler B Kategorisinde mücadele verdiği şampiyonada, zamana karşı yarışlarında başarılı bir müsabaka çıkararak Türkiye ikincisi oldu. 

 

 

 

           

           

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.