Türkiye'de İkinci Eş Bulma Sitesi Açıldı

Türkiye'de İkinci Eş Bulma Sitesi Açıldı
Türkiye'nin farklı illerinde ikinci eş olayı olsa da Türkiye'de yaygın olmayan ve kanunen yasak olan ikinci eş bulmak için site açtılar.

Sitenin tanıtım bölümünde Türkiye'nin ilk dünyanın üçüncü (İngiltere ve Endonezya), ikinci eş bulma sitesi açıldı şeklinde  açıklama var. 

Açıklamanın devamında, "Sitemize girerek ikinci eşinizi birkaç dakika içerisinde bulabilirsiniz sitemiz dini ve kültürel referanslı özgürlükçü bir girişimdir. Site fikri şuradan çıktı: Kendi çevremden kırk beş yaşında ve hiç evlenmemiş bir bayan arkadaş hala bakire olduğunu söylediğinde bu fikir aklıma geldi. Kendisi, ikinci eş olmanın kendisi için bir çözüm olabileceğini ama doğru birini bulmanın çok zor olduğunu söyledi. Bizde durumları uyan erkek ve kadınları biraraya getiren bir site kurduk. Amacımız insanımızın en doğru tercihi yapmasına olanak sağlamaktır. Tüm semavi dinlerin izin verdiği ve ülkemiz kültürüne uygun ikinci eş kurumu bazı sorunların çözümüdür; yoksulluk, yalnızlık ve fuhuş gibi. Amacımız insanımızın bu konuda en doğru tercihi yapmasına yardımcı olmaktır. Mutlaka bekleriz." ifadeleri yer aldı. 

Siteye üye oluyorsunuz ve istediğiniz özelliklerde bay ve bayanları aratabiliyorsunuz. Bu sitenin Türkiye'de nasıl bir tepkiye yol açacağı hukuki açıdan yasaklanıp yasaklanmayacağı konusu henüz net değil. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum