Türkiye’de sayılı firmalar arasında yer alıyor

Türkiye’de sayılı firmalar arasında yer alıyor
Meram ve Selçuker Center şubeleri ile waffle sektöründe Konya’ya hizmet veren Quenn Waffle, yaklaşık 50 çeşit waffle ile Türkiye’de sayılı firmalar arasında yer alıyor.

Konya’da açıldıkları ilk günden bugüne kadar dumansız hava sahası ile ailelere yönelik hizmet veren Quenn Waffle, pandemi döneminde de paket servis ve gel al servis ile Konyalılardan büyük ilgi görüyor.  Waffle sektörünün en önemli ürünlerinin başında meyveler geldiğini belirten Quenn Waffle Meram İşletme Müdürü Hüdaverdi Özcan, “Bu bağlamda da meyvelerin her zaman taze ve doğal olması gerekir. Bizim meyvelerimiz günlük olarak halden geliyor. Normalde haftalık aldığımızda daha hesaplı olmasına rağmen günlük almayı tercih ediyoruz. Ayrıca diğer kullandığımız hammaddelerin başında gelen çikolatalarımızı en kaliteli çikolatalardan kullanıyoruz” diye konuştu.

dsc-0840.jpg

Konyalıların ilgisi çok fazla

Konya’da özellikle kadınlar ve çocukların tatlı ve çikolatayı çok sevdiğine değinen Özcan, “Gözümüz artık baklava gibi tatlılara alıştı. Biz de kaliteli, doğal ve organik ürünleri tercih ederek Konya’mıza waffle, kruvasan ve İzmir Bombası gibi ürünlerimizle hizmet ediyoruz. Ayrıca pandemi dönemindeki iş kaybını pek hissetmedik diyebiliriz. Gel al servisimiz haricinde Konya’nın hemen hemen her yerine paket servisi de yapıyoruz. Konyalıların bu bağlamda ilgisi de çok fazla. Kısıtlamalarda bir süre kapalı kalmak zorunda kalmıştık. Yoğun istek ve talep üzerine 1 Mart’ta tekrar hizmet vermeye başladık” şeklinde konuştu.

dsc-0841.jpg

dsc-0842.jpg

img-0115.jpg

img-0216.jpg

img-0373.jpg

 

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.