Türkiye'deki taraftar grupları "soykırıma hayır" demek için buluşacak

Türkiye'deki taraftar grupları "soykırıma hayır" demek için buluşacak
 Muhabir
Türkiye'deki taraftar grupları İşgalci terör devleti İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği soykırımı protesto etmek için bulaşacak.

Türkiye’deki taraftarlar grupları işgalci terör devleti İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze’de gerçekleştirdiği soykırımı protesto etmek için İstanbul’da bir araya gelecek. Taraftar grupları Levent'te bulunan İsrail Başkonsolosluğu önünde buluşarak tepkilerini dile getirecek.

NALÇACILILAR’DAN DAVET

Konuyla ilgili Konyaspor Nalçacılılar taraftar grubundan yapılan açıklamada şöyle denildi:

“İşgalci, soykırımcı İsrail, yıllardır abluka altına aldığı bir halkı yok etmek istercesine haftalardır saldırıyor, dünya ise bu soykırıma senelerdir olduğu gibi yine sessiz kalıyor!

Savaş suçu işlediği defalarca kez ispatlanan zalim ve doymaz soykırımcıların mazlumlara yaptığı orantısız zulme sessiz kalmak mümkün değildir!

Yaklaşık 1 aydır da kadın çocuk demeden orantısız saldırılarla giriştiği soykırıma karşı tepkimizi göstermek için; tüm taraftar grupları ve temsilcileri olarak 18 Kasım Cumartesi saat 20.00'de Levent'te bulunan İsrail Konsolosluğu önünde buluşuyoruz.

İsrail zulmüne vicdani tepkisini göstermek isteyen duyarlı herkesi bekliyoruz.”

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.