Türkiye'den Hindistan'a Başsağlığı

Türkiye'den Hindistan'a Başsağlığı
Türkiye, Hindistan'ın kuzeyindeki Uttar Pradeş eyaletinde meydana gelen tren kazasında hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi

ANKARA (AA) - Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, bir yolcu treninin raydan çıkması sonucu bugün meydana gelen kazada 90 kişinin hayatını kaybetmesinden, 150'den fazla kişinin de yaralanmasından duyulan derin üzüntü vurgulandı.

Açıklamada, "Başta yaşamını yitirenlerin yakınları olmak üzere dost Hindistan hükümetine ve halkına başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz." ifadesi yer aldı.

Yerel saatle 03.10'da Kanpur şehri yakınlarındaki Pukhrayan kasabasında, Patna-Indore seferini yapan yolcu treninin 14 vagonunun raydan çıkmasıyla meydana gelen kazada kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.