Türkiye'nin İlk Furun Kebapçısı Gazyağcı'dan farkındalık yaratan proje sen de paylaşır mısın?

Türkiye'nin İlk Furun Kebapçısı Gazyağcı'dan farkındalık yaratan proje sen de paylaşır mısın?
Türkiye'nin İlk Furun Kebapçısı unvanına sahip olan Gazyağcı, yine ilkleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Türkiye'nin İlk Furun Kebapçısı unvanına sahip olan Gazyağcı, yine ilkleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde sokak hayvanları koruma ve yaşatma derneği "Sen de Paylaşır mısın?"ın tanıtımını sosyal medyadan gerçekleştiren Gazyağcı, farkındalık projesiyle büyük ilgi topladı.

DESTEKLER KABUL EDİLİYOR

Projeye sokak hayvanları için restorandan artan yemekleri belirli semtlere bırakarak başladıklarını belirten işletmenin 5. kuşak temsilcisi Hüseyin Çınalı, "Beni yakından tanıyanlar hayvanlara ne kadar düşkün olduğumu bilirler. Ekip arkadaşlarımızla birlikte neredeyse her gün belirlediğimiz noktalara gidip onlarla buluşuyorduk. Fakat onların gözlerindeki korku ve masumiyet gün geçtikçe beni daha çok büyülemeye başlamıştı. Konuşamıyorlardı evet ama gözleriyle birçok şey anlatıyorlardı. İhtiyaçları olan yalnızca biraz sevgi, bir parça yiyecek ve bir kap suydu. Gönüllü olan çalışma arkadaşlarımızla birlikte gücümüz yettiğince çabaladık her gün daha çok gayret gösterdik, hala da göstermekteyiz. Ama daha çok sokağa ulaşmak için desteğe ihtiyacımız vardı ve derneğimizi kurmaya karar verdik." dedi.  İlk etapta sokak hayvanlarının mama, tedavi gibi zaruri ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan proje, destekçilerinden yalnızca mama ve gıda desteği kabul ediyor. Sosyal medyadan da "#SevginiPaylas #KalbiniPaylas #DostlugunuPaylas #YemeginiPaylas #SıcakBirKalp" etiketleriyle sokak hayvanları için farkındalığı arttırmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.