Türmak Koleji'nden Konyaspor'a ziyaret

Türmak Koleji'nden Konyaspor'a ziyaret
Türmak Koleji, Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut’u ziyaret etti.

Türmak Koleji, Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut’u ziyaret etti. Konyaspor Kayacık Tesislerinde gerçekleşen programa Türmak İlk ve Ortaokul Müdürü Ümit Kemal Yılmaz, Türmak Koleji Beden Eğitimi Öğretmenleri Ahmet Emrah Akbak ve Nuriye Ezer ile öğrenciler katıldı.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ziyaretten duyduğu olduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Ümit Kemal Yılmaz, Konyaspor’un kendileri için önemli ve farklı bir yeri olduğunun altını çizerken her zaman ve her yerde Konyasporlu olmanın gururunu yaşadıklarını anlattı. Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet Emrah Akbak, “Spor insanların hayatlarında önemli olmalıdır. Sağlıklı yaşamın kaynağı olarak şekillenen spor bilincini öğrencilerimize aktarmak için elimizden gelenin en fazlasını yapmaktayız. Bu doğrultuda Konyaspor’u ayrıca takip etmekteyiz” şeklinde konuştu.

Türmak Kolejinin sporla yakından ilgilendiğini ve spor bilincinin öğrencilere kazanılmasındaki tutumunu anlatan Beden Eğitimi Öğetmeni Nuriye Ezer ise, “Türmak Kolejinde farklı spor dallarından ve branşlarda öğrencilerimize sporu anlatıp uygulatıyoruz. Bu doğrultuda bize desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

trm.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.