Turnuvanın son dörtlüsü belli oldu

Turnuvanın son dörtlüsü belli oldu
Konya Gazeteciler Cemiyeti’nin Konya basını içerisinde birlik, beraberlik ve kaynaşmayı artırmak için Karatay Belediyesi’nin destekleriyle düzenlediği Basın Futbol Turnuvası’nda sona yaklaşıldı.

Konya Gazeteciler Cemiyeti’nin Konya basını içerisinde birlik, beraberlik ve kaynaşmayı artırmak için Karatay Belediyesi’nin destekleriyle düzenlediği Basın Futbol Turnuvası’nda sona yaklaşıldı. Turnuvada çeyrek final karşılaşmaları önceki akşam 8 takımın yaptığı maçlarla tamamlandı. Maçların ardından turnuvanın son dörtlüsü de belli oldu.

Önceki akşam oynanan karşılaşmalarda Büyükşehir Belediyesi ile Selçuklu Belediyesi, Konya Postası Gazetesi ile Kontv, Pusula Gazetesi ile Karatay Belediyesi ve Meram Belediyesi ile Konya Yenigün Gazetesi karşılaştı.

2-001.jpg

Karşılaşmalarda Selçuklu Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi’ni 8-0’la yenerek yarı finale adını yazdırırken; aynı saatte oynanan bir diğer karşılaşmada ise Konya Postası Gazetesi Kontv’yi 6-2’lik skorla yendi.

Pusula Gazetesi ile Karatay Belediyesi’nin karşılaştığı maçta ise gülen taraf 9-3’lük skorla Pusula Gazetesi oldu.

Konya Yenigün Gazetesi ile Meram Belediyesi’nin karşılaştığı maç ise Konya Yenigün Gazetesi’nin 5-3’lük üstünlüğü ile sona erdi.

3-001.jpg

Bu sonuçlarla yarı finale çıkan son dört takım Konya Postası Gazetesi, Pusula Gazetesi, Konya Yenigün Gazetesi ve Selçuklu Belediyesi oldu.

Önümüzdeki Salı günü Konya Postası Gazetesi ile Pusula Gazetesi finale adını yazdırmak için sahaya çıkacak.

4-001.jpg

Bir diğer maçta Konya Yenigün Gazetesi ile Selçuklu Belediyesi finalist olmak için sahaya çıkacak. Bu maçlarda galip gelen takımlar, şampiyonluk maçı yapacak. Mağlup olan iki takım arasında ise üçüncülük maçı oynanacak.

whatsapp-image-2021-11-10-at-12-49-11.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.