Tutal, Mahalle Ziyaretlerine Başladı

Tutal, Mahalle Ziyaretlerine Başladı
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yeni normalleşme süreci ile birlikte mahalle ziyaretlerine hız verdi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yeni normalleşme süreci ile birlikte mahalle ziyaretlerine hız verdi.

 

AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Taşağıl, Çatmakaya ve Susuz mahallelerini ziyaret eden Başkan Tutal, bölgelerde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

 

Geçtiğimiz hafta ise Mesudiye, Yaylacık, Ketenli, Çat, Dikilitaş mahallelerini ziyaret eden Başkan Tutal, bu hafta ise Taşağıl, Gölyüzü, Susuz, Çatmakaya ve Madenli mahallelerine ziyaretlerde bulundu.

 

Mahallelerde vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; tüm Dünya’da olduğu gibi Türkiye’yi de kapsayan pandemi nedeniyle hemşehrilerimiz ile hasbihal etmeyi özlemiştik. Bu salgın sürecinde bizlere destek veren çağrılarımıza uyarak katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Göreve geldikleri günden bugüne kadar çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; merkez ve kırsal mahallelerimizde ekiplerimizle hemşehrilerimizden gelen talep ve istekleri yerine getirmeye çalışıyor. Özellikle yol genişletme ve arazi yolları açılması noktasında bu yıl önemli çalışmalar yapıyoruz. Program dahilinde bütün mahallelerimizde sırasıyla çalışma yapılacaktır. Ekiplerimiz 55 mahallemizin tamamını kapsayan bir çalışma içerisinde. Kırsal ve merkez mahallelerimizde hizmet için neler yapabiliriz düşüncesiyle hizmet ve çalışma planlarımızı yapıyoruz. Her mahalle için öncelikli ihtiyaç olan hizmeti tespit ediyoruz ve ona göre yol haritamızı çiziyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.