Tutal, Millet Bahçesinde çalışmaları inceledi

Tutal, Millet Bahçesinde çalışmaları inceledi
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapımı devam eden ve Seydişehir’in en önemli projeleri arasında yer alan Millet Bahçesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Nevzat Bey tepesinde çalışmaları devam eden projede, kafeterya, kütüphane, sosyal donatı alanları, konferans salonu, tenis kortu, voleybol, basketbol ve futbol sahaları, millet kıraathanesi, yürüyüş parkuru, dinlenme ve piknik alanları, oyun grupları ve botanik bahçesi yer alacak.

Başkan Tutal, Toplu Konut İdaresi tarafından 126 Bin metrekarelik alan üzerinde çalışmaları devam eden ve belirli bir bölümü tamamlanan Millet Bahçesindeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yapım çalışmaları aralıksız devam eden Millet Bahçesinin Seydişehir için büyük kazanım olduğunu kaydeden Başkan Tutal; “ilçemize yeni bir soluk getirecek olan Millet Bahçesi projemizin çalışmaları aralıksız devam ediyor. Projemiz, %80’lik bir tamamlanma oranına ulaştı ve şu anda çevre düzenleme, peyzaj, kaldırım ve yürüyüş yolu çalışmaları devam ediyor. Projemizin 2021 yılı sonuna kadar tamamlanması ve hizmete girmesini hedefliyoruz. İçerisinde bin kişilik çok amaçlı sosyal tesisin, spor tesislerinin, kıraathanenin, botanik sera kafenin, 2 adet tenis kortunun, 1 adet basketbol ve 1 adet futbol sahasının yer aldığı projemizde çalışmalarımız tamamlandığında, Millet Bahçemiz bölgemizin en donanımlı sosyal ve yeşil alan olma özelliğine sahip olacak, şehrimiz ve bölgemiz nefes alacak.

Bu projemizin hayata geçirilmesinde emeği geçen, bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.