Tutal'dan 15 Temmuz Gecesine Davet

Tutal'dan 15 Temmuz Gecesine Davet
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, vatandaşları 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine davet etti.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, vatandaşları 15 Temmuz Şehitlerini Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine davet etti.

FETÖ/PDY üyesi bir grup terörist tarafından dört yıl önce gerçekleştirilen hain darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla Milli İrade Meydanında düzenlenecek program öncesi hazırlıklar tamamlandı.

15 Temmuz 2016 gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halkın sokağa çıkması  için yaptığı çağrı sonrası, kalkışmanın ilk saatlerinden itibaren birlik çağrısı yaparak halkı sokaklara davet ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, o geceyi unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını kaydetti.

Ülke genelinde olduğu gibi Seydişehir'de de darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliğe dair hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Belediye Başkanı Tutal;”15 Temmuz Çarşamba akşamı yatsı namazını hep birlikte Milli İrade Meydanında eda edeceğiz. Tüm kardeşlerimiz seccadelerini ve bayraklarını alarak gelsinler” dedi.

15 Temmuzda Milli İrade Meydanı’nda yapılacak Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı'na tüm hemşehrilerini davet eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;  İçinde bulunduğumuz durum, konum ne olursa olsun arkamıza dönüp bakmayacağımız anlar vardır, bununda bir anlamı, bir nedeni vardır. İşte bu anlam, bu neden vatandır, bayraktır, millettir. Karanlık gecenin yıldönümünde Seydişehirlilerin bir kez daha birlik ve beraberliğini göstereceğine inanıyorum. Tüm hemşehrilerimi 15 Temmuzda alana bekliyorum “şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.