Tweet atmak artık daha basit

Tweet atmak artık daha basit
Whatsapp’in akabinde bir yenilik de şöhretli mikro blog sitesi Twitter’dan geldi.

Tasarımında ‘ küçük’ bir farklılık yapan Twitter, anasayfadaki vaziyet çubuğunu sayfanın tepesine taşıdı.Twitter yönetimi yapmış olduğu duyuruda , değişikliğin amacının kullanım kolaylığı sağlamak olduğunu ifade etti : “Twitter.com‘da Tweet atmak kolaylaştı. Şu anda yeni Tweetleri anasayfanızın en üstünde oluşturabilirsiniz. ”

Ancak bu farklılık , Twitter’ın görsel olarak Sosyal Medya Sitesi Facebook ’a benzemeye başladığı eleştirilerini arttırdı. Zira Twitter’ın yeni penceresi artık Sosyal Medya Sitesi Facebook ’un kendi vaziyet çubuğu olan ‘ Ne düşünüyorsun ‘ kutusuyla birebir aynı yerde duruyor.

Şirket bu değişikliğin daha çok kullanıcının tweet atmasını sağlama amaçlı olup olmadığı konusundaki sorulara cevap vermedi. Ancak Twitter kullanıcılarının yaklaşık olarak % 50’sinin başkalarının yazdıklarını okuyup kendilerinin tweet atmadığı biliniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.