Twitter'da dolaşan listelere itibar etmeyin

Twitter'da dolaşan listelere itibar etmeyin
7 Haziran Pazar günü yapılacak olan genel seçimler öncesi partilerin titiz çalışması devam ederken, sadece AK Partili aday adayları ve seçmeni değil, tüm Türkiye AK Parti’nin hangi şehirden kimleri aday göstereceğini merak ediyor

7 Haziran Pazar günü yapılacak olan genel seçimler öncesi partilerin titiz çalışması devam ederken, sadece AK Partili aday adayları ve seçmeni değil, tüm Türkiye AK Parti’nin hangi şehirden kimleri aday göstereceğini merak ediyor.

AK PARTİ'DEN BİLGİ SIZMIYOR

Adaylarla ilgili olarak haftalardır, bazı şehirler için isimler atılıyor. Özellikle Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Antalya, Şanlıurfa, Gaziantep, Mersin ve Konya gibi büyükşehirlere, iddia ve tahminden öteye gitmeyen, isimler listelerin birinci sırasına yazılıyor. Çünkü aday listeleriyle ilgili olarak gerek AK Parti Genel Merkezi’nden gerekse parti kurmaylarından hiçbir bilgi sızmıyor.

AK PARTİ'DEN ADAY ADAYLARINA UYARI: İTİBAR ETMEYİN

7 Haziran seçimlerini ‘Türkiye’nin geleceği için dönüm noktası’ olarak tanımlayan AK Parti’nin üst düzey yetkilileri, özellikle uzun süredir medyada dolaşan kulis haberlerine ve bazı Twitter hesaplarından açıklanan ‘liste’ iddialarına itibar edilmemesi gerektiğinin altını çizdi.

Kaynak: Haber 7

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.