U14 Ligi’nde Konyaspor fırtınası

U14 Ligi’nde Konyaspor fırtınası
Konyaspor U14 takımı, Gelişim Ligleri U14 Elit Lig 3. Grup’ta çıktığı 9 maçın tamamını kazanarak 27 puanla liderliği göğüslüyor

Spor Toto Gelişim Ligleri, U14 Elit Lig 3. Grup’ta mücadele eden Atiker Konyaspor, adeta tozu dumana kattı. Yeşil-beyazlılar, ligin ilk 9 haftasında ortaya koyduğu performansla grubunda fırtınalar estirdi. Çıktığı 9 maçın tamamını kazanan Konyaspor’un gençleri, bu süreçte rakiplerine 24 gol atarken, kalesinde ise hiç gol görmedi. Anadolu Kartalı, en yakın takipçisi MKE Ankaragücü’nün 6 puan önünde liderliğini sürdürüyor.

DİĞER GRUPLAR VE LİDERLERİ

3. Grup’ta 27 puanla liderliği göğüsleyen Atiker Konyaspor, 1. Grup lideri Beşiktaş ile aynı puanda başa baş mücadele ediyor. 21 puanda bulunan Antalyaspor 2. Grup’ta, Trabzonspor ise 4. Grup’ta liderliği götüren diğer ekipler oldu.

GOL YEMEYEN TEK TAKIM

Atiker Konyaspor U14 takımı, 36 takım ve 4 gruptan oluşan ligde kalesinde gol görmeyen tek takım olarak dikkatleri çekiyor. Konyaspor’u, 3 gol yiyen 2. Grup ekibi Altınordu ve 4. Grup ekibi Sivasspor takip ediyor.

Hasan Yıldırım

ekran-alintisi-011.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.