Üç kişi daha toprağa verildi

Üç kişi daha toprağa verildi
Konya’da, öğrenci servisiyle minibüsün çarpışması sonucu hayatını kaybeden 5 kişiden 2 öğrenci ve şoför de gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı

Konya’da, öğrenci servisiyle minibüsün çarpışması sonucu hayatını kaybeden 5 kişiden 2 öğrenci ve şoför de gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. 
Konya’nın merkez Meram ilçesi Beybes mahallesinde dün 14.00 sıralarında öğrencileri okula götüren servisin başka bir minibüsle çarpışması sonucu 4'ü öğrenci 5 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden 2'si bu sabah gözyaşları arasında toprağa verilmişti.

Kazada ölenlerden servis şoförü Adem Ovalı (42) ile öğrenciler Fatma Yeniay (11) ve Rabia Sahra Vadıoğlu'nun (11) cenazeleri Dr. Faruk Sukan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi morgundan alınarak Gödene Mahallesi Merkez Camisine getirildi. Cami önünde tabutlar okul sıralarının üzerine konuldu. Tabutları gören Rabia Sahra’nın amcası Murat Vadıoğlu, yeğeninin tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Cami hocasının öğle namazının ardından kıldırdığı cenaze namazından sonra cenazeler defnedilmek üzere mahallede bulunan Aşağı Mezarlığa götürüldü.

Öte yandan, kazada ölen öğrencilerin okuduğu Necip Fazıl İmam Hatip Ortaokulu'nda eğitim öğretime bir gün ara verildi. Cenaze törenine Konya Valisi Muammer Erol, AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nurettin Ulaş, AK Parti eski İl Başkanı Ahmet Sorgun ve hayatını kaybedenlerin aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum