Ufuk Beydemir SKM’de Konya’yı salladı

Ufuk Beydemir SKM’de Konya’yı salladı
Seslendirdiği “Ay Tenli Kadın” şarkısı ile güzel bir çıkış yakalayan Ufuk Beydemir, Selçuklu Kongre Merkezi’nde hayranları ile bir araya geldi.

Birbirinden güzel şarkılarını Konyalılar için seslendiren Ufuk Beydemir PUSULA Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. Kendi şarkısını seslendirdiği sokak sanatçısına eşlik eden ve bu videoyu sosyal medya hesabında paylaşan Beydemir, her zaman vatandaşla iç içe olduğunu ifade ederek, “Bende onlardan biriyim” dedi.

“SKM LONDRA’DAYMIŞIM GİBİ HİSSETTİRDİ”

İlk kez Selçuklu Kongre Merkezi’nde sahne alan Ufuk Beydemir, Selçuklu Kongre Merkezi’ne duyduğu hayranlığı da gizlemedi. “Kendimi Londra’da gibi hissediyorum” diyen Beydemir, Türkiye’nin en modern merkezlerinden olan Selçuklu Kongre Merkezi’nin her anlamda kusursuz olduğunu kaydetti.

“HERŞEY HARİKA”

Konyalılarla tekrar bir araya gelmek istediğini belirten başarılı sanatçı, “Konya harika, Selçuklu Kongre Merkezi harika, seyirci harika. Dolayısıyla sıklıkla Konya’ya gelmek ve Konya’nın güzel insanları ile tekrar bir araya gelmek istiyorum” şeklinde konuştu.

BEYDEMİR SELÇUKLU MUTFAĞINA HAYRAN KALDI

Konya’nın birbirinden güzel lezzetleri olduğuna vurgu yapan Beydemir özellikle Selçuklu mutfağının hayranı olduğunu belirtti. Konya’ya geleceğini duyunca heyecanlandığını ifade eden genç sanatçı, “Konya’nın gerçekten inanılmaz lezzetleri var. Menajerim Konya’da çalacağız deyince çok mutlu oldum. Selçuklu yemekleri yapan bir restoran var ve burada gerçekten birbirinden lezzetli yeme fırsatı buldum ve hayran kaldım” dedi.

Mütevazi kişiliği ile dikkatleri üzerine çeken Beydemir, Konya’ya teşekkürlerini sundu. (Ayşegül Ertul)

beydemr-(3).jpeg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum