Ufuk Turu Toplantıları bu yıl Kosova'da yapılacak

Ufuk Turu Toplantıları bu yıl Kosova'da yapılacak
Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Başkanı Görgülügil: "19-23 Mayıs'ta Kosova'da yapılacak bu yılki toplantıların ana teması 'Medeniyet Buluşması' olarak belirlendi"

KONYA (AA) - Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından düzenlenen ve 5 gün sürecek 13. Ufuk Turu Toplantıları bu yıl Kosova'da gerçekleştirilecek.

Platform Başkanı Muhsin Görgülügil, platform binasında düzenlediği basın toplantısında, bu yıl 13'üncüsünü gerçekleştirdikleri Ufuk Turu Toplantıları hakkında bilgi verdi.

Organizasyona, Başbakanlık Yurt Dışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı ile Selçuklu Belediyesinin de destek verdiğini belirten Görgülügil, "19-23 Mayıs'ta Kosova'da yapılacak bu yılki toplantıların ana teması 'Medeniyet Buluşması' olarak belirlendi. 2016 yılının Kosova yılı olarak belirlenmesi dolayısıyla bu yılki toplantılar Piriştine'de yapılacak. 4 oturum ve 2 çalıştay şeklinde yapılacak programlara Türkiye'nin bütün bölgelerinden temsilciler davet edildi. Aynı zamanda Balkanlar'dan da sivil toplum temsilcileri programa iştirak edecekler. Medeniyet Tasavvuru ve İslam'a Yönelik Tehditler üzerinde görüş alışverişinde bulunulacak. Toplam 300 kişinin katılmasını bekliyoruz." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.