Uğur İbrahim Altay paylaşımları

 S. Yazı İşleri Müdürü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinde Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı yeniden aday gösterdi. Paylaşımlar peşpeşe geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinde Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığıa yeniden aday gösterdiği Uğur İbrahim Altay, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinde Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı yeniden aday gösterdi. "Konya’mızın en büyük gücü birlik ve beraberliğimizdir. Her yaştan hemşehrimizle el ele vererek tesis ettiğimiz bu kardeşlik ruhunu daha da canlandıracağız. Çalışacağız, gayret edeceğiz, yatırım ve hizmetlerimizle Konya’mıza hizmet edeceğiz. Dualarınızı beklerim." paylaşımı yaptı

Bir video paylaşan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, "Konya O’nu çok sevdi, O gecesini gündüzüne katarak hep Konya için çalıştı. ‘Konya Modeli Belediyecilik’ anlayışının ülkemiz genelinde marka olmasının baş mimarı, şehrimiz için birlikte koşturmaktan onur duyduğum Uğur İbrahim Altay. Cumhurbaşkanımız Sn. Konya O’nu çok sevdi, O gecesini gündüzüne katarak hep Konya için çalıştı. ‘Konya Modeli Belediyecilik’ anlayışının ülkemiz genelinde marka olmasının baş mimarı, şehrimiz için birlikte koşturmaktan onur duyduğum Uğur İbrahim Altay. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeniden aday gösterilen Uğur İbrahim Altay, Başkanımızı tebrik ediyor, memleketimize hizmet yolunda kutlu yürüyüşün devam edeceğine gönülden inanıyorum." dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise yaptığı paylaşımda, "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olan Uğur İbrahim Altay, başkanımızı tebrik ediyor, kıymetli çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum. Konya’mıza hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da, "Konya Modeli belediyeciliğin mimarı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeni dönemde yeniden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Kıymetli Başkanımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Şehrimize ve Cumhur İttifakımıza hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.