Uğurcan Yazğılı: "Konyaspor'u hak ettiği yere taşımak istiyoruz"

Konyasporlu Uğurcan Yazğılı, "Konyaspor'u hak ettiği sıralara taşımak istiyoruz" dedi.

Konyasporlu oyuncu Uğurcan Yazğılı, "Konyaspor'u hak ettiği sıralara taşımak istiyoruz" dedi. Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda oynayacağı Galatasaray mücadelenin hazırlıklarına Teknik Direktör Hakan Keleş yönetiminde yaptığı antrenmanla devam etti.

Kayacık Tesisleri'ndeki antrenmandan öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan futbolculardan Uğurcan Yazğılı, şunları söyledi: "Galatasaray ve sonra Fenerbahçe maçımız var. 2 tane zor deplasman maçına çıkacağız. Bu maçlar için çalışmalarımız gerçekten iyi gidiyor. İnşallah oradan puan ve puanlarla döneceğimize inanıyoruz. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Gerçekten son haftalarda performansımız yükseliyordu ama şanssız bir şekilde maçları kaybediyorduk veya berabere kaldığımız maçlar da oluyordu. Ama son hafta içeride taraftarımızın önünde Kayserispor'a karşı güzel bir galibiyet aldık. Burada 3-4 gündür gerçekten yoğun bir tempoda çalışıyoruz. İnşallah önümüzdeki maç ve maçlarda da en iyi şekilde performans gösterip Konyaspor'u hak ettiği üst sıralara taşımak istiyoruz."

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.