Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Konya'da ziyaretlerde bulundu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu  Konya'da ziyaretlerde bulundu
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Konya'nın Hadim ilçesinde Belediye ve AK Parti İlçe Başkanlığı ile esnafı ziyaret etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Konya'nın Hadim ilçesinde Belediye ve AK Parti İlçe Başkanlığı ile esnafı ziyaret etti.

Karaismailoğlu, yapımı devam eden Eğiste Viyadüğü'nde incelemelerde bulunmak üzere geldiği ilçede Hazreti Hadimi Türbesi'ni ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu ile bir süre görüştü.

Belediyede Hadimioğlu'ndan ilçede yapımı süren ve yapılması planlanan projelere ilişkin bilgi alan Karaismailoğlu, ardından AK Parti Hadim İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Ahmet Özbahar ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

ulastirma-1.jpg

Karaismailoğlu, daha sonra ilçe merkezinde esnaf ziyareti yaptı.

İlçe esnafıyla sohbet eden Karaismailoğlu, her zaman vatandaşın yanında olmayı sürdüreceklerini söyledi.

Bakan Karaismailoğlu'na ziyaretlerinde Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı ve bazı milletvekilleri eşlik etti.

ulastirma-2.jpg

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.