Ülkü Ocakları İlçe Başkanları İstişare Toplantısı yaptı

Ülkü Ocakları İlçe Başkanları İstişare Toplantısı yaptı
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Konya İl Başkanlığı, Kovid-19 tedbirleri kapsamı içerisinde İlçe Ocakları Başkanlarının katıldığımı ile istişare toplantısını gerçekleştirdi.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Konya İl Başkanlığı, Kovid 19 tedbirleri kapsamı içerisinde İlçe Ocakları Başkanlarının katıldığımı ile istişare toplantısını gerçekleştirdi. Konya Ülkü Ocakları Toplantı salonunda yapılan istişare toplantısına Konya İl başkanı Yusuf Kasım Akta ve yönetim kurulu üyeleri başkanlık etti.İstişare toplantı hakkında bilgi aktaran Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Konya İl başkanı Yusuf Kasım Akta, “Uzun zaman beri Covid 19 tedbirleri nedeniyle istişare toplantılarımızı online üzerinden gerçekleştiriyorduk. Bu toplantımızı Kovid 19 tedbirlerinin hepsini uygulayarak Konya Ülkü Ocakları Toplantı salonumuzda gerçekleştirdi. Toplantımızda Konya Ülkü Ocakları gündemindeki konular ve ülke genelindeki konuları masaya yatırdık. Tüm İlçe başkanlarımız ile birlikte istişareler yaparak kararlar aldık. Konya Ülkü Ocakları İstişare toplantısına katılan tüm İlçe Başkanlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.