Uluslararası Adli İşbirliği Tasarısı TBMM Genel Kurulunda

Uluslararası Adli İşbirliği Tasarısı TBMM Genel Kurulunda
CHP'li Öz, "sütün sudan daha ucuz olduğunu" söyleyerek, Genel Kurul kürsüsünde süt içti

TBMM (AA) - CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, "sütün sudan daha ucuz olduğunu" söyleyerek, TBMM Genel Kurul kürsüsünde getirdiği sütü içti.

Genel Kurulda, Cezai Konularda Uluslararası Adli İşbirliği Kanunu Tasarısı'nın görüşmeleri sürüyor.

Verdiği önerge üzerine söz alan CHP'li Öz, AB uyum süreci patentli bir tasarıyı daha Genel Kurulda görüştüklerini söyledi. Öz, meydanlarda, "Ey ABD, ey Obama, ey AB, ey Esad" diye bağırarak devlet yönetilemeyeceğini ifade etti.

Süt üreticilerinin sorunlarına işaret eden Öz, sütteki fiyat düşüklüğü nedeniyle üreticilerin mağdur, perişan olduğunu savundu.

Getirdiği sütü, kürsüdeki bardağa boşaltan Öz, "Bundan sonra milletvekilleri süt içerler artık. Süt, sudan daha ucuz, su yerine süt içilmesini teklif ediyorum. Devletimize, Meclise daha az maliyetli olması açısında su yerine süt içilmesi gerektiğini düşünüyorum." dedi. Öz, sütü içtikten sonra kürsüden ayrıldı.

Kendisinden sonra konuşan MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın da "Biri içer biri bakar kıyamet buradan kopar. Sen içtin biz seyrettik." diye espri yaptı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise Öz'ün bütün milletvekillerine Genel Kurul dışında süt ikramında bulunacağını belirtti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.