ByKanber'e marka ödülü

ByKanber'e marka ödülü
13 Eylül 2022 tarihinde Gökhan Burak Gürsoy’un organizatörlüğünde Uluslararası Medya Ödül Töreni’nin bu yıl ikincisi düzenlendi.

Güvenilir Marka İsim Belgesi (GUMİB-TOBNC) projesi ile Mevlüt Kanber aldı. 13 Eylül 2022 tarihinde Gökhan Burak Gürsoy’un organizatörlüğünde Uluslararası Medya Ödül Töreni’nin bu yıl ikincisi düzenlendi. Ödül gecesinde sanat, cemiyet ve iş dünyasından birçok isme ve kuruma ödüller verildi. Birbirinden ünlü sanatçıların şarkılarıyla renklenen geceye ByKanber markasıyla Mevlüt Kanber damga vurdu. Yılın en iyilerinin ödül aldığı bu organizasyonda İSİMDER Başkanı Marka Uzmanı Mevlüt Kanber (ByKanber) yılın projesi olan Güvenilir Marka İsim Belgesi (GUMİB-TOBNC) ile yılın Güvenilir Marka İsim Belgesi ödülüne layık görüldü.

ELİMİN DEĞDİĞİ MARKALAŞIYOR

Mevlüt Kanber yılın projesi olan Güvenilir Marka İsim Belgesi ödülünü alırken markaların global alanda nasıl daha güvenilir olabileceğini vurgulayarak her markanın mutlaka bizi tanımasını gerektiğini ve “Elimin Değdiği Markalaşıyor” sloganı ile her markanın global olarak markalaşabileceğine aynı zamanda markaların mutlaka yılın projesi olan Güvenilir Marka İsim Belgesi (GUMİB-TOBNC)’ne mutlaka sahip olmalarını gerektiğini söyledi.

ByKanber Uluslararası Medya Ödül Töreni organizatörü ve MEDYADA Reklam Ajansı Sahibi Gökhan Burak Gürsoy’a yılın projesi olan Güvenilir Marka İsim Belgesi (GUMİB-TOBNC) takdim etti. Aynı zamanda Medya alanında verilen Güvenilir Marka İsim Belgesi (GUMİB-TOBNC) bu alanda ilk olma özelliğini taşıyor..

uluslrarasi.jpeg

Ödülünü alıp konuşmasını tamamlayan ByKanber Uluslararası Medya Ödül Töreni organizatörü ve MEDYADA Reklam Ajansı Sahibi Gökhan Burak Gürsoy’a yılın projesi olan Güvenilir Marka İsim Belgesi (GUMİB-TOBNC) takdim etti. Aynı zamanda Medya alanında verilen Güvenilir Marka İsim Belgesi (GUMİB-TOBNC) bu alanda ilk olma özelliğini taşımaktadır.

uluslararsi.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.