Umar ve Musa bitti!

Umar ve Musa bitti!
Osmanlıspor’un yıldızları Umar ve Musa Çağıran ile ilgilenen Konyaspor, oyuncularla anlaşma sağladı. Perşembe akşamı oyuncuların menajeriyle masaya oturan yeşil-beyazlılar, prensipte anlaşma sağladı. Birkaç gün içinde sözleşme imzalanacak

Atiker Konyaspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz sezon Süper Lig’den düşen Osmanlıspor’un yıldız oyuncuları Umar Aminu ve Musa Çağıran’a talip oldu. Perşembe akşamı Osmanlıspor yönetici ve oyuncuların menajeriyle masaya oturan yeşil-beyazlılar, Ankara ekibinden indirim talep ederken, menajerlerle de sözleşme detaylarını konuştu. Osmanlıspor, 2 futbolcuyu 1 yıllığına kiralamak için 1 milyon Euro istemişti. Yeşil-beyazlılar, yaşanan son gelişmeyle birlikte her konuda anlaşma sağladı. Oyuncuların birkaç gün içinde Konyaspor ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

100 BİN EURO İNDİRMEK İSTEDİ

Konyaspor yönetimi, perşembe akşamı yapılan toplantıda olumlu sonuçlar almaya çok yakın. Yeşil-beyazlılar, toplantıya katılan Osmanlıspor yöneticisinden 100 bin Euro’luk bir indirim talep etti. Ankara temsilcisinin yöneticisi ise, düşünmek istediğini belirterek toplantıdan ayrılmıştı.

25 MAÇ MADDESİ VAR

Görüşmede, futbolcuların sözleşme detayları da konuşuldu. Büyük bir olasılıkla yeni sezonda Konyaspor forması giyecek oyuncular, 25 maça ilk 11’de başlamaları halinde 100 bin Euro ekstra ücret talep etti.

KUPA BONUSU DA 100 BİN

Umar Aminu ve Musa Çağıran’ın menajerleri, Türkiye Kupası’nı daha önce de kazanan Konyaspor’un, yine böyle bir başarıya ulaşmaları halinde oyunculara ekstra bir bonus daha vermelerini istedi. İstedikleri rakamsa yine 100 bin Euro.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum