Umar ve Musa, elden kaçıyor

Umar ve Musa, elden kaçıyor
Konyaspor yönetimi, günlerdir mücadele ettiği Umar ve Musa transferlerinde tıkandı. Yeşil-beyazlılar 250 bin Euro’luk uzlaşmayı sağlayamazken, oyunculara 2 talip daha çıktı

Atiker Konyaspor’da, dallanıp budaklanan Umar Aminu ve Musa Çağıran transferleri zora girmeye başladı. 2 oyuncunun kiralama bedeli olarak 1 milyon Euro ödemeyi kabul eden yeşil-beyazlılar, fiyatın 1 milyon 250 bin Euro’ya çıkmasının ardından pürüzler yaşamaya başladı. Konyaspor, Osmanlıspor’a 150 bin Euro daha teklif ederken, Osmanlı camiasından yanıt beklemeye başladı.

250 BİN EURO’DA TAKILDIK

Osmanlıspor ile 1 milyon Euro karşılığında anlaşan Konyaspor, Umar Aminu’nun kamp performansı nedeniyle ekstradan 250 bin Euro ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlılar, Osmanlıspor yönetimiyle yeniden masaya otururken, 150 bin Euro daha verebileceğini belirtti. Konyaspor ile Osmanlıspor arasındaki görüşmeler devam ediyor.

TRABZONSPOR ARAYA GİRDİ

Umar Aminu ve Musa Çağıran transferinde sona gelip tıkanan Konyaspor’a, bir kötü haber Karadeniz’den geldi. Konyaspor’un dirsek temasında olduğu oyunculara Trabzonspor da talip oldu. Yeni sezonda zirveye oynamak isteyen bordo-mavililer, Ankara temsilcinin genç oyuncuları için teklifte bulundu. Osmanlı ekibi, daha önceden görüşmelere başlaması nedeniyle Konyaspor’dan kendilerine iletilecek yanıtı beklemeye başladı.

YENİ MALATYASPOR DA ALARMDA

Umar Aminu Musa Çağıran dosyasında, Konyaspor’un bir diğer rakibi de Yeni Malatyaspor oldu. 1 milyon Euro’yu hazırlayan Malatya ekibi, kalan 250 bin Euro için arayışlara başladı. Sarı-kırmızılılar, en kısa sürede Ankara temsilcisinin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Konyaspor’un nasıl bir hamle yapacağı merak konusu oldu.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum