Ümit Özdağ'dan Babacan ve Davutoğlu'na açık oturum çağrısı

Ümit Özdağ'dan Babacan ve Davutoğlu'na açık oturum çağrısı
Mülteci karşıtlığı ve ırkçı söylemleriyle bilinen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’ma açık oturum çağrısı yaptı.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'ya yönelik "FETÖ'cü" iddiaları sonrası partiden ihraç edilen, mahkeme tarafından ihraç kararının iptal edilmesine karşın daha sonra Zafer Partisi'ni kuran Genel Başkanı Ümit Özdağ, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na açık oturum çağrısı yaptı.

BABACAN VE DAVUTOĞLU'NU YALANCILIKLA SUÇLADI

Özdağ, twitter'dan etiketleyerek “Sayın Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu! Çakma muhalefetiniz ve yalanlar söyleyerek Türk halkına yaptığınız ihaneti pekiştiriyorsunuz. Gelin, Türk halkının önünde tartışalım! Ali bey, partinizin gerçek patronu da sizinle gelebilir ifadelerini kullandı.

Babacan ve Davutoğlu’nun Ümit Özdağ’ın çağrısına icabet edip etmeyeceği merak konusu oldu.

untitled-1.jpg

4 TANE RUHSATI OLDUĞU HALDE "BANA RUHSAT VERMİYORLAR" DİYEREK GÜNDEM OLMUŞTU

Öte yandan Ümit Özdağ, geçtiğimiz aylarda "bana silah ruhsatı vermiyorlar" diyerek gündeme gelmişti. İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, Özdağ'ı yalanlayarak, "Ümit Özdağ adına 4 ayrı silah ruhsatı düzenlenmiştir. Bunun yanında yakın polis korumasıyla korunmaktadır. Basın mensuplarına ve takipçilerine tavsiyemiz ise bu kişiyi ciddiye almamalarıdır." açıklaması yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.