Umuda yolculuk

Umuda yolculuk
Sezona kötü bir başlangıç yapan Anadolu Selçukspor yarınki Fethiye maçını kazanarak siftah yapmak ve moral bulmak amacında. Kulüp Başkanı Günbaş, “Artık kazanma zamanı. Çıkışa geçeceğiz” dedi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukspor, ligin 5. haftasına dahil yarın deplasmanda karşılaşacağı Fethiyespor maçının hazırlıklarını tamamladı. Bugün Fethiye’ye gidecek olan temsilcimizde tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruluyor. Geride kalan süreçte oynadığı 4 lig ve 1 kupa maçında galibiyet alamayan yeşil-beyazlılar, zorlu maçtan galibiyetle dönmek, en kötü bir puan alarak siftah yapmak amacında.

Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, artık kazanmaları gerektiğini ifade ederek, “Sezona şanssız bir başlangıç yaptık. İlk maçta takım olarak kötüydük ama sonraki üç lig maçında da ciddi hakem hatalarına maruz kaldık. Bu hafta yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. İnşallah hakem açısından da yeni talihsizliklere uğramayız ve Fethiye’de alacağımız galibiyetle çıkışın başlangıcını gerçekleştireceğiz. Biz bu takıma inanıyoruz. İyi bir hocamız ve kaliteli oyuncu grubumuz var. Bu ekip neler yapabileceğini gösterecek” diye konuştu.

Fethiyespor-Anadolu Selçukspor maçı yarın saat 19’da Fethiye İlçe Stadı’nda oynanacak. Maçı Emre Malok-Alper Uslu-Oğuz Kağan Çalışır hakem üçlüsü yönetecek. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.