Umut aşıladı

Umut aşıladı
Anadolu Selçukspor, ligin 10. haftasında Pendikspor’a konuk oldu. Yeşil-beyazlılar rakibiyle 3-3 berabere kalarak zorlu deplasmandan 1 puanla döndü. Yavru Kartal’ın, Pendik gibi zor bir deplasmanda 3 gol atması da gelecek adına umut aşıladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor’un, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, ligin 10. haftasında Pendikspor deplasmana çıktı. Hafta içinde hem yönetim hem de teknik kadro değişimine giden Yavru Kartal, kan değişiminin etkisini iliklerine kadar yaşadığı maçtan 1 puanla ayrılmayı başardı. Yeşil-beyazlıların, Pendikspor gibi zor bir deplasmanda rakibine 3 gol atması da bir şeylerin düzelmeye başladığının sinyallerini verdi.

SÜLEYMAN TÜRKEŞ, YILDIZINI PARLATTI

Anadolu Selçukspor’un 21 yaşındaki kanat oyuncusu Süleyman Türkeş, Pendikspor maçındaki performansıyla beğenileri topladı. Kanat oyuncusu olmasına rağmen skora da etki edebilen gurbetçi futbolcu, takımının 3-3’lük beraberliğinde 2 gol birden attı.

3’TE 1’İNİ TEK MAÇTA ATTI

Sezona kötü bir başlangıç yapan Anadolu Selçukspor, ligin ilk 9 haftasında 9 gol atmıştı. Rakip fileleri havalandırmakta zorlanan yeşil-beyazlılar, yeni teknik heyetiyle çıktığı ilk maçında 3 gol birden attı. Yavru Kartal’ın, ilk 9 haftadaki attığı gollerin 3’te 1’ini tek maçta atması da dikkatlerden kaçmadı.

Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.