Umut vadetti

Umut vadetti
Kazandığı Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa’nın ardından beklentileri hayli yükselten Konyaspor, akabinde düşüşe geçerek hayal kırıklığı yaşatmıştı.

Türkiye liglerinin son şampiyonu olan Atiker Konyaspor, kendisinden beklenen performansa ulaşmaya başladı. Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan ve bu sezona da Turkcell Süper Kupa ile merhaba diyen yeşil-beyazlılar, bu başarının ardından beklentileri hayli yükseltmişti. Akabinde yaşadığı düşüş nedeniyle ligde küme hattına kadar gerileyen Anadolu Kartalı, taraftarına hayal kırıklığı yaşatmıştı. Yeni teknik adamı Mehmet Özdilek ile toparlanma sürecine giren yeşil-beyazlılar, son haftalardaki performansı ile potansiyelini yeniden gün yüzüne çıkardı.

ANTALYA PERFORMANSI TATMİN ETTİ

Süper Lig’in 12. haftasında konuk ettiği Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Konyaspor, skor olarak can yaksa da performans olarak yüz güldürdü. Yeşil-beyazlılar rakibi karşısında sayısız pozisyona girerken, bunlardan sadece 1’ini gole çevirdi. Konyaspor’daki oyuncuların her geçen gün yükselen performansı, taraftarın da yüzünü güldürmeye başladı.

GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ

Teknik Direktör Mehmet Özdilek’in göreve gelmesiyle birlikte yeniden yükselişe geçmenin sinyallerini veren Konyaspor, performansındaki yükseliş ile taraftarını heyecanlandırmaya başladı. Beklenen performansın altında kalarak puan cetvelinde alt sıralara gerileyen yeşil-beyazlılar, son haftalarda ortaya koyduğu futbol ile ligdeki yerinin burası olmadığını gözler önüne serdi.

ROTA MARSİLYA

Öte yandan son 2 sezonda UEFA Avrupa Ligi’ne katılma başarısı gösteren Konyaspor, buradaki önemli sınavlarından birisine de perşembe günü çıkacak. Yeşil-beyazlı takım, dünya ve Fransız futbolunun köklü ekiplerinden Marsilya’yı konuk edecek. Anadolu temsilcisi, rakibini mağlup ederek bir üst tur için avantaj arayacak. (Haber: Hasan Yıldırım)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.