Umutlu gittiler

Umutlu gittiler
Ligde yarın Galatasaray Odeabank ile karşılaşacak Torku Konyaspor’da tek hedef galibiyet. Basın sözcüsü Tunahan Turhan, Fenerbahçe’yi yendiklerini hatırlatarak Galatasaray’ı da yenebilecek güçte olduklarını söyledi

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor, sezonun sekizinci haftasında yarın İstanbul’da lider Galatasaray Odeabank’a konuk olacak. Saat 19.00’da başlayacak karşılaşma NTV Spor’dan canlı olarak yayınlarken mücadeleyi Emin Moğulkoç, Halil Baldemir, Mehmet Şahin hakem üçlüsü yönetecek. Yeşil-beyazlılar, geride kalan 6 maçta 3 galibiyet, 3 yenilgi ve bir maç eksiği ile puan cetvelinde averajla on ikinci sırada yer alıyor. Son haftalarda düşüşe geçen ve istediği oyunu sahaya yansıtamayan temsilcimiz, ilk olarak Darüşşafaka ardından Yeşilgiresun karşısında mağlubiyete engel olamadı. Yarın ligin şampiyonluk adaylarından biri ile deplasmanda karşılaşacak Dev Kartallar, sürpriz peşinde olacak.

KARTAL, KISALARINA GÜVENİYOR

Yeşil-beyazlıların kısaları Ernest Bremer, Tyrone Brazelton ve Clay Tucker Galatasaray karşısında takımın en büyük silahı olacak. Takımın sayı lideri durumunda olan Clay Tucker ortalama 18.5 ile oynuyor. Amerikalı oyun kurucu Bremer ise 6.1 asist ortalaması ile takımın lideri. Başantrenör Aziz Bekir, zorlu karşılaşma öncesi oyuncularına moral verdiği öğrenildi. Özellikle kısalar ile yakından ilgilenen Boşnak antrenör, iyi performansları ile takıma direkt etki edeceklerini söyledi. Bremer, Brazelton ve Tucker’ın yüksek yüzdeli oynadığı maçlarda Konyaspor yenilmiyor. Öte yandan temsilcimiz rakip potalara 72.6 sayı bırakırken potasında ise 75.6 sayı görüp, 28.6 ribaund, 17.6 asist, 4.1 blok, 4.8 top çalma ortalamaları ile mücadele etti.

FENERİ YENDİK, SIRA GALATASARAY’DA

Torku Konyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Tunahan Turhan, zorlu bir deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacaklarını belirtirken, hedeflerinin kesinlikle kazanmak olduğunu vurguladı. Turhan, “Son haftalarda istediğimiz sonuçları alamadık. Fakat takımımız yoğun bir çalışmanın sonucunda yeniden kenetlendi. Zorlu bir ligde mücadele ediyoruz ve bunun farkındayız. Biz de kolay bir ekip olmayacağız. Sonuçta deplasmanda Fenerbahçe’yi yendik. Neden Galatasaray’ı da yenemeyelim” diye konuştu. (Spor Servisi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.