Unılook ikinci kez Konya’da

Unılook ikinci kez Konya’da
Unılook Türkiye - Konya Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü birlikteliğinde 25 - 26 Nisan 2022 tarihleri arasında Dedeman Konya Hotel & Convention Center ’da gerçekleşecek.

Unılook Türkiye - Konya Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü birlikteliğinde 25 - 26 Nisan 2022 tarihleri arasında Dedeman Konya Hotel & Convention Center ’da öğrenci ve öğretmenleri, üniversiteleri ikinci kez bir araya getirecek.

unilock-3.jpg

Girişin ücretsiz olduğu etkinliği ziyaret edecek öğrenci ve öğretmenler eğitim kurumları hakkında eğitim dallarını, programlarını, fakülte ve diğer merak ettikleri konuları birebir görüşerek tanıma imkanı bulabileceklerdir. Ayrıca, öğrenciler gün içinde katılacakları seminerlerle üniversiteye bakış açılarını amaçlarını belirlemede destek alacaklardır.

unilock-4.jpg

Unilook Türkiye hakkında bilgi: Mizyal Tanıtım ve Organizasyon ekibi uzun yıllardır eğitim sektörüne hizmet veren firmalarda görev yaptı. Ekip Eğitim sektöründe yurt içi ve yurtdışı fuarları projelendirmiş ve bu projeleri başarıyla sonuçlandırdı. 2015 yılında şirketi kurarak eğitim sektöründe yerini aldı. Firma Unilook Türkiye markası adı altında Türkiye’de yapılmakta olan en iyi yurtiçi eğitim organizasyonu olma özelliğini ilk senesinde kazandı. Doğru Öğrenci, Doğru Tercih” sloganıyla gerçekleştirdiği ilk etkinlikten itibaren, üniversiteleri hedef kitlesindeki öğrencilerle, aday öğrencileri de hayallerindeki üniversiteler ile bir araya getiriyor.

unilock-5.jpg

25-26 Nisan 2022 Unilook Türkiye - Konya etkinliğe şehrimiz dahil olmak üzere 20’ye yakın üniversite katılacak. Unılook yönetim kurulu Başkanı Caner Işkın, "Tüm Öğrencileri fuarımıza bekliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.