Üniversite öğrencilerinden ilkokul öğrencileri için kampanya

Üniversite öğrencilerinden ilkokul öğrencileri için kampanya
KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde öğrenim gören üniversite öğrencileri “geleceğe bir adım” projesi kapsamında ilkokul öğrencilerine eğitim desteğinde...

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde öğrenim gören üniversite öğrencileri “geleceğe bir adım” projesi kapsamında ilkokul öğrencilerine eğitim desteğinde bulunabilmek için seferber oldu.
Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi’nde öğrenim gören bir grup gönüllü öğrenci, hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir ilkokula eğitim desteğinde bulunmak için kampanya başlattı. Kampanya kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen ilçeye bağlı Yazyurdu Mahallesi’ndeki ilkokula ziyaret gerçekleştiren üniversite öğrencileri, ilkokul öğrencilerinin eksiklerini de belirledikten sonra projeyi hayata geçirebilmek için düğmeye bastı.
Üniversite öğrencileri, Beyşehir halkı ve esnafının destek ve katkılarıyla temin edilen bot, mont, eldiven ve bere gibi kıyafetlerin yanı sıra, tüm kırtasiye malzemeleri, okuma kitapları, sınıf içi araç ve gereçler, akıllı tahtalar ve oyuncaları hediye paketi haline getirerek tekrar ziyaret ettikleri öğrencilere teslim etti.
Üniversite öğrencileri, kampanyaya destek ve katkı sunan vatandaşlar ile esnafa teşekkür ederken, hedeflerinin öğrencilere proje kapsamında kitap yardımı yaparak okuma alışkanlıklarının kazandırılması olduğunu belirtti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.