Üniversite öğrencilerini sevindirecek haberi Başkan Pekyatırmacı duyurdu

Üniversite öğrencilerini sevindirecek haberi Başkan Pekyatırmacı duyurdu
 Muhabir
Selçuklu Belediyesi’nin Selçuklu sınırlarında bulunan Selçuk ve Konya Teknik Üniversitesi’nde eğitim gören önlisans ve lisans öğrencileri için yapacağı 4000 TL’lik eğitim yardımının ilk taksiti başvuranların hesabına yattı

Selçuklu ilçesi sınırlarında bulunan Selçuk Üniversitesi ve Konya Teknik Üniversitesi öğrencilerinin eğitim ve kırtasiye harcamalarına destek vermek amacıyla başlatılan, önlisans ve lisans öğrencisi olup şartları sağlayanlara güz ve bahar dönemi olmak üzere iki parçada verilecek olan eğitim yardımlarının ilk taksiti öğrencilerin hesabına geçti.

19 BİN 896 ÖĞRENCİYE 39 MİLYON 792 BİN TL YARDIM YAPILDI

Müjdeli haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Sevgili Gençler, Beklediğiniz gün geldi. 4.000 TL’lik eğitim desteğinin ilk taksit ödemelerini hesaplarınıza yatırmaya başladık. Selçuklu Belediyesi olarak 19.896 öğrencimize toplam 39.792.000 TL’lik eğitim desteği yapmış olduk. Söz verdiğimiz gibi eğitim destekleriniz hesaplarınızda. Güle güle harcayın” ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR MESAJI YAĞDI

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eğitim yardımı ödemelerinin ilk taksitini hesaplara geçtiklerini duyuran Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın paylaşımının altına ise öğrenciler adeta teşekkür yorumları yağdırdı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.