Üniversitelerarası Türkiye Kick Boks Şampiyonası

Üniversitelerarası Türkiye Kick Boks Şampiyonası
Marmaris’te düzenlenen Üniversitelerarası Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda üniversite öğrencileri branşlarında ilk üçe girmek için kıyasıya mücadele ediyor

MUĞLA (AA) - Marmaris’te düzenlenen Üniversitelerarası Türkiye Kick Boks Şampiyonası devam ediyor.

Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kıyıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Grand Yazıcı Mares Otel'de devam eden ve 60 üniversiteden 560 sporcunun katıldığı şampiyonanın ikinci gününde müsabakaların devam ettiğini belirtti.

Amaçlarının milli takım oyuncularını belirlemek olduğuna işaret eden Kıyıcı, "Bu şampiyonada mücadele eden çocuklarımızın bazıları milli olduğu için üniversiteye giren çocuklarımız. Dolayısıyla bir çoğu milli takımı oluşturuyor. Bundan sonraki şampiyonalarda Avrupa ve Dünya şampiyonasına gidecek milli takımlarımız belirlenecek" dedi.

Öğrencilerin Low Kick – Full Contact ve Point Fighting branşlarında mücadele ettiği Türkiye Şampiyonası 20 Mart'ta final karşılaşmaları ile sona erecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.