Üniversitelilerden engelli çocuklara şenlik

Üniversitelilerden engelli çocuklara şenlik
Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesince düzenlenen "Özel Çocuklar Rekreasyon Şenliği"nde, engelli öğrenciler gönüllerince eğlendi

ANTALYA (AA) - Akdeniz Üniversitesinde düzenlenen "Özel Çocuklar Rekreasyon Şenliği"ne katılan engelli çocuklar, eğlenceli zaman geçirdi.

Turizm Fakültesince üniversitedeki yeşil alanda gerçekleştirilen etkinliğe, özel eğitim merkezlerinden gelen çok sayıda çocuk katıldı.

Fakültenin öğrencileri tarafından karşılanan çocukların yüzleri boyandı. Frizbi oynayan, uçurtma uçuran çocuklar, kurulan basketbol ve şişme kaydırak alanlarında eğlendi. Görme engelli çocuklar, frizbi oynarken büyük mutluluk yaşadı.

Müzik eşlinde dans eden çocuklar, Güzel Sanatlar Fakültesinden gelen öğrencilerin konserini dinledi. Minik öğrencilerin bale gösterisi de ilgiyle izlendi. Çeşitli ikramlarda bulunulan "özel çocukların" şenliğine, aileleri ve öğretmenleri de katıldı.

Akdeniz Üniversitesi Vekil Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, şenlik alanında çocuklarla sohbet ederek, birlikte fotoğraf çektirdi.

Ünal, yaptığı konuşmada, "Bütün çocuklar özel ama buradaki çocuklar daha özel. O nedenle buradaki çocuklar bizim için daha kıymetli. Onları eğlendirmek ve mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.