Ünlü oyuncu kazada ölümden döndü

Ünlü oyuncu kazada ölümden döndü
Ünlü oyuncu Halil Ergün, Şişli'de aracıyla seyir halindeyken ayağı gaz pedalına sıkışınca direksiyon hakimiyetini kaybederek yan şeritteki bir araca çarptı, ardından aracıyla kaldırıma çıktı.

Ünlü oyuncu Halil Ergün, Şişli'de otomobiliyle seyir halindeyken ayağı gaz pedalına sıkışınca direksiyon hakimiyetini kaybederek yan şeritteki bir otomobile çarptı, sonrasında aracıyla kaldırıma çıktı. Ünlü oyuncunun yaşadığı kaza anı güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

aw119061-03.jpg

Şişli Halaskargazi Caddesi'nde geçtiğimiz zamanlarda meydana gelen kazada, sabah vakitlerinde evinden çıkan ünlü oyuncu Halil Ergün, aracıyla ilerlemeye başladı. O sırada ünlü oyuncu, ayağı gaz pedalına sıkışınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce yan şeritteki araca çarpan Ergün, daha sonra ise aracıyla kaldırıma çıktı.

iha-20240113aw119009-7.jpg

Kazanın sonrasında ünlü oyuncuya etraftakilerde ölümden dönerken, şans eseri kimse yaralanmadı. Kazanın şokuyla otomobilinden inen Ergün, etraftakilerle uzun bir vakit kazanın nasıl olduğunu anlattı. Yaşanan kaza anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Kazanın sonrasında gelen polis ekipleri, olayla ilgili inceleme yaparak tutanak tuttu.

iha-20240113aw119009-5.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.