Ünlü Oyuncudan Eski Sevgilisine Sert Sözler!

Ünlü Oyuncudan Eski Sevgilisine Sert Sözler!
Fatih Harbiye dizisinde Pelin karakteri ile ekranlara gelen Dilara Öztunç ile ünlülerin pırlantacısı Ersan Koç sürpriz bir kararla ilişkilerini bitirdi.Sosyal medya üzerinden tüm fotoğraflarını kaldıran Dilara Öztunç, sert sözler sarfetti.Ayrılık sonrası

Fatih Harbiye dizisinde Pelin karakteri ile ekranlara gelen Dilara Öztunç ile ünlülerin pırlantacısı Ersan Koç sürpriz bir kararla ilişkilerini bitirdi.Sosyal medya üzerinden tüm fotoğraflarını kaldıran Dilara Öztunç, sert sözler sarfetti.Ayrılık sonrası Dilara Öztunç konuştu.

İÇİ BOŞ DOLU OLMAZ

Fatih Harbiye dizisinde Pelin karakteri ile ekranlara gelen Dilara Öztunç ile ünlülerin pırlantacısı Ersan Koç, evliliğe giden ilişkilerini bitirdi.Sürpriz bir kararla ayrılan çift, sık sık tatillere çıkıyordu.

Ayrılık sonrasında sosyal medya üzerinden birlikte çekindikleri fotoğrafları kaldıran çiftin ayrılık haberi şok etti.Öztunç ayrılık sonrası sert sözler sarfetti.

Öztunç, Koç'un ardından sitem dolu sözler sarfetti."Erkek dediğin çınar gibidir, güven verir.Yüreği güçlü erkek erkektir.Erkek dediğin karizmadır, konuşması ağırdır.Kollarına sığınıyorsan o erkeğin, sen özelsindir.Adam dediğin koca yüreklidir.Adam olmak kolay değildir.Vicdan, saygı lazım.İçi boş olan dolu olamaz.Tanrım tüm kadınları adam sahibi etsin, erkekçik değil.Amin" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.