Ünlü şarkıcı sahnede öldü!

Ünlü şarkıcı sahnede öldü!
Dünyaca ünlü İtalyan sanatçı Giuseppe Mango, konser verdiği sırada yüzlerce hayranın gözü önünde kalp krizi geçirip hayatını kaybetti

Dünyaca ünlü İtalyan sanatçı Giuseppe Mango, konserverdiği sırada yüzlerce hayranın gözü önünde kalp krizigeçirip hayatını kaybetti. 60 yaşındaki usta sanatçı "özür dilerim" diyerek aniden yere yığıldı.

İtalya'da düzenlenen bir konserde, görenlerin hayatı boyunca unutamayacağı bir olay yaşandı. Mango lakaplı 60 yaşındaki ünlü sanatçı Giuseppe Mango, konserverdiği esnada yüzlerce hayranın gözü önünde kalp krizigeçirdi. Şarkısını söylediği esnada son nefesini vermeden önce 'özür dilerim' diyen ünlü sanatçı, daha sonra olduğu yere çöktü ve bir daha kalkamadı.

AĞABEYİ ÜZÜNTÜYE DAYANAMADI

Mango'nun ağabeyi 75 yaşındaki Giovanni Mango kardeşinin üzüntüsüne daha fazla dayanmadı ve kardeşinin cenazesinden sadece bir gün sonra kendisi de vefat etti.

 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.