Ünlü ses sanatçısı İbrahim Tatlıses 4 milyon dolar dolandırıldığını duyurdu
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, İzmir’deki evinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kanal D’de yayınlanan Pazar Gezmesi programına konuk olan Tatlıses, geçmişte yaşadığı vefasızlıkları ve 4 milyon dolarını kaybettiği dolandırıcılık olayını anlattı.
![]()
İSTANBUL’DAN İZMİR’E: VEFASIZLIK SEBEBİYLE TAŞINDIM
Tatlıses, İstanbul’dan İzmir’e taşınma kararını “Vefasızlık gördüm” sözleriyle açıkladı. İzmir’de de tamamen huzurlu olamadığını belirten sanatçı, yaşadığı dolandırıcılık olayı nedeniyle artık daha temkinli olduğunu söyledi.
4 MİLYON DOLAR MAĞDURİYETİ
Geçmişte 4 milyon dolar dolandırıldığını açıklayan Tatlıses, yaşadığı finansal kayıplara rağmen güçlü duruşunu koruduğunu ifade etti.
“BENDE PARA BİTMEZ, SADECE AZALIR”
Tatlıses duygularını şöyle dile getirdi: “Merhametliyim ama vicdanım da bazı şeylere elvermiyor. Bende para bitmez, sadece azalır.” Ayrıca, yangın sonrası yanan evinin baştan aşağı yenilendiğini belirterek, maddi olarak güvende olduğunu vurguladı.
Sanatçının açıklamaları, hem kişisel yaşamındaki zorlukları hem de güçlü duruşunu gözler önüne serdi.

Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.