Ünüvar Konsept’te, yeni sezonda yeni kampanyalar

Ünüvar Konsept’te,  yeni sezonda yeni kampanyalar
Ev tekstili ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren Ünüvar Konsept, evlenecek çiftler ve evini yenilmek isteyenlere geniş ürün yelpazesiyle hizmet veriyor.

Ev tekstili ve mobilya sektöründe faaliyet gösteren Ünüvar Konsept, evlenecek çiftler ve evini yenilmek isteyenlere geniş ürün yelpazesiyle hizmet veriyor. Yeni kampanya paketleriyle yaz sezonuna hazırlık yaptıklarını söyleyen Mustafa Ünüvar, “Çeyiz hazırlığında olan çiftlere özel kampanyalarımız var” dedi.

unuvar-konsept-1.jpg

Sektörde 35 yıllık tecrübesiyle faaliyet gösteren Ünüvar Konsept, ev testili ve mobilya ürünlerini müşterilerinin hizmetine sunuyor. Mobilya, halı, perde, avize, beyaz eşya ve zücaciye ürünlerinin tümünü vatandaşların rahatlıkla bulabileceğini ifade eden Ünüvar Konsept Firma Sahibi Mustafa Ünüvar, “Mobilya sektörüne 1988’de başladık. Öncelikle Ünüvar Konsept Ailesi, sevenlerimizin ve müşterilerimizin Ramazan ayını kutluyorum. Ramazan öncesinde yaptığımız düğün paketlerine yönelik kampanyalarımız var. Yeni paketlerle yaz sezonuna hazırlık yapıyoruz. Çeyiz hazırlığında olan çiftlere özel kampanyalarımız var. Yeni evlenecek çiftlerimize sürpriz hediyelerimiz var. Yatak odası, yemek odası, koltuk takımı, beyaz eşya ve züccaciye çeşitlerinin tümünü rahatlıkla bulabilirler. ‘Değişim için en iyi adres Ünüvar Konsept’ diyebilirim” diye konuştu.

unuvar-konsept-2.jpg

‘ÜRÜN KALİTEMİZİN DAİMA ARKASINDAYIZ’

Ürünlerinin kalitesi konusunda daima arkasında olduklarını söyleyen Ünüvar, “Bilboard çalışmalarımız devam ediyor. Bilboard görseli ile gelen müşterilerimize sürpriz hediyelerim var. Fiyat konusunda çok iddialıyız. Ürün kalitemizin daima arkasındayız. Montajı da kendi ekip arkadaşlarımız yapıyor. Bir evin ihtiyacı olan halı, mobilya, perde, beyaz eşya, küçük ev aletleri ve züccaciye çeşitlerinin hepsi mağazamızda bulunuyor. İnsanlar buraya geldiklerinde tüm evin ihtiyaçlarına yönelik ürün bulabilirler. Müşterilerimizin isteğine göre özel ölçü ve tasarım mobilya üretimi yapıyoruz” şeklinde konuştu.

unuvar-konsept-3.jpg

ÜNÜVAR’DAN YENİ ŞUBE MESAJI

Yeni bir şube açmayı planladıklarını aktaran Ünüvar, “Şu an 2 bin metrekare olan mağazamızda hizmet veriyoruz. Yeni bir şube açmayı planlıyoruz. O da bu mağazamıza yakın bir yerde olacak. Bunu da şimdiden müşterilerimize ve arkadaşlarımıza duyurmuş olalım. Aynı zamanda 20 bin metrekare alanda üretim tesisimiz bulunuyor. Erken teslimat seçeneklerimiz mevcut. Ünüvar Konsept olarak mobil alanında aklınıza gelebilecek her şeyi üretiyoruz. Müşterilerimiz zamlardan etkilenmeden şimdi alıp onların istediği tarihe kadar depoda tutabiliyoruz. Bu şekilde müşterilerimiz zamlardan etkilenmiyorlar. Müşterilerimiz zamsız ürün almak istediklerinde Ünüvar Konsept’e gelebilirler. Emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz” diyerek sözlerine son verdi •Pakize ŞENGÜL

unuvar-konsept-4.jpg

unuvar-konsept-5.jpg

unuvar-konsept-6.jpg

unuvar-konsept-7.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.