Ünüvar’dan depremzedelere yardım

Ünüvar’dan depremzedelere yardım
Ticari bir amaç gütmeksizin başlattıkları ayni yardım kampanyası ile depremzedelere ulaştıklarını ifade eden Mustafa Ünüvar, depremzedeler için döşenecek evlere ve barınma alanlarına ihtiyaç olan tüm ürünleri maliyetine verdiklerini belirtti.

Ticari bir amaç gütmeksizin başlattıkları ayni yardım kampanyası ile depremzedelere ulaştıklarını ifade eden Mustafa Ünüvar, depremzedeler için döşenecek evlere ve barınma alanlarına ihtiyaç olan tüm ürünleri maliyetine verdiklerini belirtti.

Kahramanmaraş gerçekleşen depremlerde Türkiye tek yürek olarak deprem bölgesine yardımları ulaştırdı. Konya ise başta Hatay olmak üzere depremden etkilenen illerde gerek fiziki gerek ayni gerekse arama kurtarma olarak desteğini sürdürdü. Ticari bir amaç gütmeksizin başlattıkları ayni yardım kampanyası ile depremzedelere ulaştıklarını ifade eden Ünüvar Konsept Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ünüvar, depremin ilk gününden itibaren tüm gücü ile destek verdiklerini belirti. Ünüvar, “Depremin yaşandığı ilk gün bir Konyalı olarak ne yapabilirizi düşündük. Başta belediyelerimiz olmak üzere AFAD, Türk Kızılay’ı, STK’ler gibi tüm kurumlar gerek fiziki gerekse arama kurtarma olarak deprem bölgesindeydi. Belediyelerimizde düzenlediği kampanyalarla yardım çalışmalarına başladı. Bizler de ayni yardım kampanyası başlatma kararı alarak etrafımıza duyurduk. Sonuçta 1 kişinin yaptığı yardımla 10 kişinin ki aynı olmaz. Sağolsun teveccühü çok fazla oldu. Aldığımız her bir yardımı emanet bildik ve kamyonlarımıza yükledik” dedi.

whatsapp-image-2023-02-17-at-18-23-11.jpeg
YARDIMLAR BÖLGEYE ULAŞTI


Toplanan yardımları deprem bölgelerine ulaştırdıklarını söyleyen Ünüvar, “Kendi kamyonlarımız ve şoförlerimizle yardımları deprem bölgesine ulaştırdık. Orada da dağıtımı ve depremzedelere ulaşmasını sağlayarak ziyanın önüne geçtik. Gün; birlik olma, yaraları beraber sarma, depremzedelere destek olma günü. Bizlerde elimizden ne geliyorsa yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Aynı şekilde Konya’mıza gelen misafirlerimize de yardımlarımız devam edecek” diye konuştu.

whatsapp-image-2023-02-17-at-18-23-11-1.jpegDEPREMZEDELER İÇİN ÜRÜNLER MALİYETİNE VERİLİYOR


Firma olarak Konya’ya gelen depremzedelerin ihtiyaçlarına yönelik maliyetine satışlara başladıklarını vurgulayan Ünüvar, “Bu zor günlerin beraber üstesinden geleceğimize dair hiç şüphemiz yok. Bizde firma olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Yaptığımız ayni ve nakdi yardımların haricinde depremzedeler için döşenecek evlere ve barınma alanlarına ihtiyaç olan tüm ürünleri maliyetine veriyoruz. Haricinde halı ihtiyaçlarını da biz karşılıyoruz. Aynı zamanda tüm bu eşyaların nakliyesi de bize ait” diyerek sözlerine son verdi.
Yiğit Berkay Çopur

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.