Up Group'tan, iştiraki Multinet Up’a ilişkin açıklama

Up Group'tan, iştiraki Multinet Up’a ilişkin açıklama
Açıklamadan:- " Up Group, Multinet Up’ın, faaliyetlerini devam ettirebilmesi ve itibarını korumak amacıyla, an itibarıyla gerekli yetkilere sahip, Fransa merkezinden görevli yöneticilerinin temsil ettiği bir geçiş süreci yönetimi oluşturmuştur"- "Up Group

İSTANBUL (AA) - Up Group, iştiraki Multinet Up'ın faaliyetlerini devam ettirebilmesi ve itibarını korumak amacıyla, an itibarıyla gerekli yetkilere sahip, Fransa merkezinden görevli yöneticilerinin temsil ettiği bir geçiş süreci yönetimi oluşturduğunu duyurdu.

Up Group tarafından yapılan açıklamada, Multinet Up hisselerinin yüzde 99'una sahip Fransız şirketi Up Group'un, 5 Ocak'ta Türkiye'de yürütülen geniş soruşturma kapsamında iştirakinin bazı yöneticilerinin gözaltına alındığını öğrendikleri belirtildi.

Açıklamada, şu değerlendirmelere yer verildi:

"Up Group yetkili makamların yargı sürecini beklerken, gruba ve iştiraklerine yabancı bu olay karşısındaki şaşkınlığını ifade etmektedir. Up Group, Türkiye'de güçlü bir itibara sahip ve her daim hem yasal hem mali gereklilikleri yerine getirmiş Multinet Up’ın, faaliyetlerini devam ettirebilmesi ve itibarını korumak amacıyla, an itibarıyla gerekli yetkilere sahip, Fransa merkezinden görevli yöneticilerinin temsil ettiği bir geçiş süreci yönetimi oluşturmuştur. Up Group olarak, durumun en kısa sürede normale dönmesini diler ve Türk adaletine duyduğumuz sonsuz güveni ifade etmek isteriz. Up Group olarak, iştirakimiz Multinet Up’ın faaliyetlerini sorunsuz şekilde yürüttüğünü, müşteri ve üye iş yerlerimize ve tüm paydaşlarımıza garanti ettiğimizi beyan ederiz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.