"Üretimi Canlı Yapıyoruz"

"Üretimi Canlı Yapıyoruz"
Paşam Pastanesi Sahibi Paşa Korkmaz, “Müşterilere, pasta yapımını canlı olarak izleme imkanı sunuyoruz” dedi. Müşterilerinin kamera sistemi ile imalat aşamasına an be an tanık olduğunu ifade eden Korkmaz, "hijyen ve kaliteye çok önem verdiklerini "söyledi

Konya’da pastanecilik alanında adından övgüyle bahsedilen yerlerden biri olan Paşam Pastanesi, müşterilerine kaliteli ve taze ürünler sağlayarak Konya’nın en sevilen ve tercih edilen pastanelerinden biri haline geldi. Paşam pastanesi 15 yılda 50 çalışanı ile müşterilerine özel hizmetler sunuyor. Müşterilerin istedikleri zaman mutfağa inip kontrol etme fırsatının olduğunu söyleyen Paşam Pastanesi Sahibi Paşa Korkmaz, “Konya’da ilk kez kameralı sistemi uygulayan firma biz olduk. Pastanede bulunan dev ekran sayesinde insanlar yediklerinin nasıl üretildiğini görebiliyorlar. Bu da insanların bize güvenmesini sağlıyor” dedi.

 

pasam-(7).jpg

“TOPRAKTAN ÇATALA KADAR İŞİMİZİN ARKASINDAYIZ”

2000 yılında pastanecilik yaşamına başladıklarını dile getiren Korkmaz, “15 sene önce iş ortağım Ali Kanatlı ile birlikte bu yolculuğa çıktık. Hijyene ve kaliteye çok önem verdik. Taze ürün sattık. Bunun akabinde Konyalı bizi sevdi. Topraktan çatala kadar işimizin arkasındayız. Her zaman ‘müşteriye nasıl daha iyi hizmet verebiliriz’ sorusunun peşinde koştuk hep araştırdık” diye konuştu.

“İNSANLARIN BİZİM MAMULLERİMİZİ

SEVMESİ TESADÜF BİR BAŞARI DEĞİLDİR”

Pastanede imalatından servisine kadar her işi büyük bir sevgi ile yaptığını vurgulayan Paşa Korkmaz, “Konya’da Helal Belgesi ve ISO Belgesi olan tek pastane biziz. Bu gurur verici. Pastanemizde, her ürün doğal malzemeler ile üretiliyor. Bunun yanında kalite, hijyen, temizlik noktalarına çok dikkat ediyoruz. Bunların üçünü birleştirerek, kaliteli ham madde kullanarak ve iyi bir usta ile çalışarak kaliteli ürün ortaya çıkarıyoruz. Hiçbir işimize hile katmadan, ürünlerimizi tezgâhlarda sunduğumuz zaman insanlar bunu çok keyif alıp mutlulukla tüketiyor. İnsanların bizim mamullerimizi sevmesi tesadüf bir başarı değildir. Aldığımız ödüller ile de başarılarımızı kanıtlamış olduk. Ayrıca, özel günlerde, özel konseptler ile müşterilerimizi ağırlıyoruz” ifadelerini kullandı.

“ÇOCUKLAR İÇİN ÖZEL OYUN PARKLARI YAPTIK”

Pastanelerinde her zaman “aile müşterisi” kavramına çok önem verdiklerine dikkat çeken Korkmaz, “Bizim en büyük farkımız, müşterileri yazın geldiklerinde buz gibi bir limonata ile kışın geldiklerinde ise, sıcacık bir salep ile karşılıyoruz. Kendimize has çeşitlerimiz var. Müşterileri daha memnun etmek için sürekli yurtdışını takip ediyoruz. Bunun yanında çocuklarla gelen ailelerimiz için, özel oyun parkları yaptık. Çocuklar burada güvenlik eşliğinde çeşitli oyunlar oynayabiliyor,  aileler ise rahatlıkla pastanenin keyfini çıkarabiliyor.

 

pasam-(8).jpg

“ÇOCUKLARI ÇOK SEVİYORUM”

Bir çocuk babası olan Paşa Korkmaz şunları kaydetti: “Çocuklara ayrı bir ilgim var. Hepsini çok seviyorum. Boş zamanlarımda yeğenim ve oğlumla vakit geçirmekten çok hoşlanıyorum. Pastanemizdeki ürünlerden de mutlaka çocuk esirgeme kurumlarına ve yurtlarına göndermeye özen gösteriyoruz.”

Korkmaz, ilerleyen zamanlarda Meram ve Nalçacı’da bulunan şubelerinin yanısıra bir de Selçuklu’da şube açmak istediklerini, zamanı geldiğinde ise şehir dışına da bir şube açma niyetlerinin olduğunu belirtti. (Derya Demir)

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.