Ürünlerimize şehir dışından da büyük talep var

Ürünlerimize şehir dışından da büyük talep var
52 yıldır 100’ün üzerinde ürün çeşidi ile Konya’ya hizmet eden Şölen Pastanesi, Türkiye’de de adından söz ettiriyor. Ürettikleri her üründe birinci kalite hammadde kullandıklarını aktaran Vedat Aydın, ‘Ürünlerimize şehir dışından da büyük talep var’ dedi.

Geniş ürün yelpazesine sahip olan Şölen Pastanesi, ürettikleri dondurmaları ile 3 kez Türkiye’nin En İyi Dondurmaları arasına girdi. Sektörde 3. kuşak olarak hizmet verdiklerini belirten Şölen Pastanesi İşletme Sahibi Vedat Aydın, “2021 yılı itibariyle sektöre 52. yılımızdayız. Ben sektörün 3. kuşak temsilcisiyim. Doğum günleri, nişan, söz ve düğün gibi özel günlere dair her konuda çalışmalarımız oluyor. Konyalılar bilir, bizim dondurmalarımız çok meşhur. Dondurmamız 3 defa Türkiye’nin en iyi dondurmaları arasına girdi. Ayrıca tahinli pidemiz de Türkiye çapında meşhur. Ramazan ayında şehir dışına her gün 150 adet tahinli pide gönderiyoruz. Önceden Konya’da yaşamış ancak şuan şehir dışına yerleşmiş müşterilerimiz var. Tahinli pidemizi en çok onlar talep ediyor” diye konuştu.

dsc-1431.jpg

“2. şubemizi 5 Nisan’da açıyoruz”

Kule Site de açacakları yeni şube hakkında bilgi veren Aydın, “Kule Site şubemiz, sektörümüzde görülmemiş bir konsept ile açacağız. Çok fazla ürün çeşidi ve sunumla hizmet vereceğiz. Özel tasarımlı ürünlerimiz daha fazla olacak. 5 Nisan’da Kule Site şubemizle birlikte 2 şube ile hizmet edeceğiz. İlerleyen yıllarda 3. ve 4. Şubelerimizi açarak devam edeceğiz. Ayrıca Hafta sonu paket servis hizmeti veriyoruz. Hafta içi çok fazla tezgâh yoğunluğu olduğu için paket servislere yetişemiyoruz. Ancak hafta sonları paket servis hizmeti veriyoruz. Bu bağlamda da Konya’nın ilgisi çok yoğun, bazı noktalarda da siparişlere yetişemiyoruz. Bizim müşterilerimizin yüzde 80’i sabit müşterilerimizdir. Yani çok eski müşterilerimizdir. Uzun yıllar da sektörde hizmet etmeyi istiyoruz” şeklinde konuştu.

dsc-1435.jpg

100’ün üzerinde ürün çeşidi üretiyoruz

Spesiyal ürünlerden olan kestane şekeri ve pişmaniye gibi ürünlerin yanı sıra 100’den fazla ürünü bünyesinde barından Şölen Pastanesi, 14 kişilik ekibi ile tüm ürünleri kendileri üretiyor.  Ürünlerin üretimi noktasında en iyi hammaddeyi kullandıklarını vurgulayan Aydın, “ Geniş mutfak ekibimizle 100’ün üzerinde ürün çeşidimiz var. Yani 50’ye yakın kurabiye çeşidi, 12 çeşit sütlü tatlı, 15 çeşit şerbetli tatlı ve 22 çeşit yaş pasta üretiyoruz. Hem üretim noktasında hem de servis noktasında hijyene çok önem veriyoruz” ifadelerini kullandı.

dsc-1436.jpg

dsc-1442.jpg

dsc-1444.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum